2.13.2012

Довідковий інтернет


Довідковий інтернет для тебе

On-line Енциклопедії, довідники, словники.

Мегаенциклопедія Кирила і Мефодія - Мегаенциклопедія, яка містить енциклопедичні дані з 10 онлайнових енциклопедій Кирила та Мефодія. Мегапошук за такими енциклопедіями: універсальною, автомобільною, озброєнь, домашніх тварин, здоров’я, кіно, кулінарії, музики тощо. 130 000 статей та 30 000 ілюстрацій.
РУБРИКОН ® - Великий енциклопедичний ресурс. Колекція довідково-енциклопедичних видань, каталог анотованих ресурсів Інтернету. Можливість одночасного пошуку в енциклопедіях та ресурсах Інтернету. Щоденний календар історичних подій . Прапори країн світу.
Російська Інформаційна Мережа. Словники - Комп’ютерні бази даних, що містять Великий енциклопедичний словник, словник В.І. Даля, орфографічний словник С.Ожегова, спеціалізовані енциклопедичні словники (медичний, фінансовий та інші).
Glossary Commander. Служба тематичних тлумачних словників - Можливість отримати тлумачення не тільки одного терміну, але й цілої предметної області. Глосарій на тему, що вас цікавить. Є алфавітний перелік глосаріїв, тематичний перелік статей та тематичний навігатор
Енциклопедія «Кругосвет» - Енциклопедія дає можливість здійснювати пошук за такими категоріями: історія, гуманітарні науки, культура та освіта, медицина, наука та техніка, науки про Землю, країни світу, спорт.
Електронні словники - Сайт на якому можна знайти такі енциклопедичні видання: Великий енциклопедичний та історичний словники. Енциклопедії: міфи народів світу, музична, тварин, нумізматична тощо
Словники - Тут можна отримати доступ до найрізноманітніших універсальних і тематичних енциклопедій, словників різних мов зібраних в єдиному інтерфейсі.
Портал українця - Відстані між містами(On-line розрахунок для обласних центрів України, обласні центри України у вигляді таблиці, Європейські столиці); Телефонні довідники; свята і роковини (Свята в Україні. Поточний рік. Релігійні свята в Україні. Святкові дні у країнах світу. Назви річниць весілля; Одиниці виміру (Переведення англійських та американських мір до метричної системи. Префікси та множники, які утворюють кратні десятичні одиниці). Час (Часові зони (пояси) світу). Харчові продукти (Кількість калорій продуктах і напоях. Класифікація харчових добавок. Заборонені й небезпечні харчові добавки ) Знаки та символи на одязі (щодо прання, прасування, чистки, тощо). Коди EAN (штрих - коди). Принцип кодування, список країн
Українська Вікіпедія - Українська „ВІКІПЕДІЯ ( Wіkіpedіa )” - це відкрита багатомовна онлайн-енциклопедія, де будь-який користувач може редагувати існуючі статті і додавати власні. Близько 100 мов та велика кількість статей різноманітної тематики (Україна, наука, культура, тощо).
Everyday: Універсальний онлайн-довідник - Довідковий пошуковий ресурс. Пошук здійснюється за такими рубриками: космос; земля та луна; біосфера; знаки; час; історія; суспільство; споживач; харчування; здоров’я; спорт; держави-члени НАТО, ООН, ЕС; дійсні та повні імена видатних людей; динаміка зміни кількості населення Землі/

Немає коментарів: