4.01.2014

Бібліотекарі читають...



Запрошую колег до діалогу!
Я постійний читач  блогу "Методична служба публічних бібліотек Києва". Сьогодні не виняток. Зайшла на блог і прочитала статтю О.Романенко" Бібліотекарю, до читання шикуйсь! 


Знайомий данський колега поширив у мережі Фейсбук світлину з бібліотекарями публічної бібліотеки Ольборгу, які проводять щоп'ятничні читання-ознайомлення з новими надходженнями книг.
Наші шкільні бібліотеки не поповнюються більше 10 років і ми, бібліотекарі,  не завжди маємо змогу прочитати нові книги, що видаються, познайомитися з новими сучасники українськими письменниками. 
Я б хотіла запропопонувати колегам хоча б раз у місяць на  засіданні ММО ділитися враженнями від прочитаних книг сучасних авторів. Завдяки вчителям  укр. мови Кудояр Г.В. та російської літератури Безотосної Т.І., які постійно діляться книгами і враженнями від прочитаного. я відкрила для себе Галину Вдовиченко та М. Матіос, Ірен Роздобутько, І Карпу, Любко Дереша, Марину і Сергея Дяченко, Ладу Лузіну. 


 . 

3 коментарі:

Л. Немашкало сказав...

Хороша ідея. В цьому сенсі, як для мене, цікавим є блог бібліотекаря "Спокушаючи книгою", сторінка "Контрасний душ"(http://www.spokusa-book.in.ua/)

Ольга сказав...

Дякую, Маріє. Правда, моє прізвище Романюк. :) Обмінюватися відгуками на прочитані книги сучасних авторів ви можете, корпоративно створивши та підтримуючи блог, за зразком http://rec-book.blogspot.com/

Ольга сказав...

Дякую, що читаєте блог. З повагою, Ольга Романюк.